Skip to Content

Welkom

Onze faculteit is in samenwerking met KuLeuven, UAntwerpen en VUB een nieuwe versie aan het maken van onze brochure ‘Bio-ingenieur aan het werk’.  Het doel van deze brochure is zoals u weet de schoolverlaters een idee te geven wat een Bio-ingenieur eigenlijk doet.  En dankzij uw profiel kan hier nog steeds de variatie aan werk en sectoren voorgesteld worden.  We willen de profielen een klein beetje aanpassen aan de nieuwe vragen die we van studiekiezers krijgen.
 
De oude versie van de brochure is terug te vinden op de website van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen > Nieuws > Publicaties > Bio-ingenieur aan het werk
 
Wat verwachten we ?
 

  • Een korte tekst (max. 3000 karakters, inclusief spaties) over:
    • Waarom gekozen voor de opleiding/afstudeerrichting bio-ingenieur
    • Uw huidige functie: Waar werkt u?wat doet u? Verantwoordelijkheden of opdrachten? Buitenlandse contacten/reizen?  Wat gebruikt u uit uw opleiding nog vaak in uw huidige functie of pluspunten (vb. In de opleiding tot bio-ingenieur leer je analytisch denken, maar ook om inventief te zijn bij het oplossen van problemen, .....).

 

  • 3 of 4 elektronische foto's van minimum 300 dpi (foto van u in uw werkomgeving of een foto van bvb een product dat u ontwikkeld heeft)

 
 
Hoe kan u hieraan deelnemen?
 

 
 De deadline voor  het ingeven van uw profiel is woensdag 17 november 2010.

Inhoud syndiceren